AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi üstünde beyaz elbise giymek

Kahve falında kendi üstünde beyaz elbise giymek

Kahve falında kendi üstünde beyaz elbise giymek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında kendi üstünde beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılamalısınız.

Kahve falında üstünde beyaz elbise giymek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi üstünde beyaz elbise giymek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üstünde yeşil elbise giymek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üstünde kırmızı elbise giymek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, çok güzel adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz taşlı elbise giymek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında düğünde beyaz elbise giymek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya yorulur.

Kahve falında kısa beyaz elbise giymek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında yeşilli beyazlı elbise giymek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir