AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe taşlı küpe görmek

Kahve falında pembe taşlı küpe görmek

Kahve falında pembe taşlı küpe görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine işaret eder.

Kahve falında pembe taşlı küpe gördüyseniz:

  • Uzun vaadeli projeler başlatmak için iyi zamandasınız.

Kahve falında pembe taşlı küpe görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe küpe görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, sorunların teker teker aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı taşlı küpe takmak ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında taşlı küpe bulmak borçlarının çoğalacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşlı altın küpe görmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil taşlı küpe görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz taşlı küpe takmak ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parlak taşlı küpe görmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, çok rahat bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir