AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşın üstüne çıkmak

Kahve falında taşın üstüne çıkmak

Kahve falında taşın üstüne çıkmak sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Olan biten herşeye olumlu yaklaşmalı, içinden çıkartılabilecek artılara veya neyi faydaya çevirebileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında taşın üstüne çıkmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında taş üstüne çıkmak maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, bunalıma gireceğine alamet eder.

Kahve falında bulutun üstüne çıkmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek binanın üstüne çıkmak uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına işarettir.

Kahve falında sandalyenin üstüne çıkmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında kabenin üstüne çıkmak bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstüne çıkmak bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına işaret eder.

Kahve falında apartmanın üstüne çıkmak en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir