AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş üstüne çıkmak

Kahve falında taş üstüne çıkmak

Kahve falında taş üstüne çıkmak maddi anlamda güçleneceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında taş üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişilerden sakınmak için özel yaşamınızda veya iş hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında taşın üstüne çıkmak kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına işarettir.

Kahve falında taş üstüne çıkmak sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kayanın üstüne çıkmak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin üstüne çıkmak ticaretinin gelişeceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatı üstüne çıkmak daima afiyette olacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında apartmanın üstüne çıkmak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına alamet eder.

Kahve falında kapının üstüne çıkmak işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, büyük bir ihanete uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında dolap üstüne çıkmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir