AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşın üstünde yatmak

Kahve falında taşın üstünde yatmak

Kahve falında taşın üstünde yatmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşın üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Abartılı,çok renkli, üst üste giyilen kıyafetler favoriniz.

Kahve falında taş üstünde yatmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşların üstünde yatmak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında taşın üstünde yatmak hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su üstünde yatmak huzursuz olacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında buz üstünde yatmak kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde yatmak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında karın üstünde yatmak malının da eksilmeyeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kum üstünde yatmak kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir