AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz üstünde yatmak

Kahve falında buz üstünde yatmak

Kahve falında buz üstünde yatmak dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, çok büyük başarı kazanacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buz üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında buz üstünde yatmak yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında buzun üstünde oturmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında buzun üstünde yürümek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında buz üstünde kaydığını görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine işarettir.

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında denizin üstünde buz görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına işaret eder.

Kahve falında buz üstünde koşmak güç ve kudret kazanacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzun üstünde yürüdüğünü görmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir