AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum üstünde yatmak

Kahve falında kum üstünde yatmak

Kahve falında kum üstünde yatmak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında kum üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Oldukça iyimsersiniz.

Kahve falında kumun üstünde yatmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında kum üstünde yatmak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında kum üzerinde yatmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında kumda yatmak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, umutsuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumun üstünde kaymak kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına delalettir.

Kahve falında üstünde kum görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumun üstünde namaz kılmak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kum üstünde oturmak yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir