AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş üstünde yatmak

Kahve falında taş üstünde yatmak

Kahve falında taş üstünde yatmak uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını delalet etmektedir.

Kahve falında taş üstünde yatmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı içeren ilişkilerinizde rahatlama başlıyor.

Kahve falında taşların üstünde yatmak kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında taşın üstünde yatmak sohbetinin bozulacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında taş üstünde yatmak tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında kum üstünde yatmak halinin iyi olduğuna, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında toprak üstünde yatmak kişiye hep umut olacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında masanın üstünde yatmak kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında toprağın üstünde yatmak adından söz ettirecek adımlar atacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın üstünde yatmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir