AnaSayfa / Genel / Kahve falında su üstünde yatmak

Kahve falında su üstünde yatmak

Kahve falında su üstünde yatmak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek oyunlar önemsediğiniz veya iş birliği içine girmek istediğiniz kişilerin ya da kurumların dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında su üstünde yatmak hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına yorulur.

Kahve falında kumun üstünde yatmak üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprağın üstünde yatmak azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz üstünde yatmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında mezarın üstünde yatmak büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına inanılır.

Kahve falında ateşin üstünde yatmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında tahta üstünde yatmak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında masanın üstünde yatmak insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir