AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini hapishane görmek

Kahve falında birini hapishane görmek

Kahve falında birini hapishane görmek hayırlı terfiler alınacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, kısmetlerinden olacağına, edilen duaların tutacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini hapishane gördüyseniz:

  • Ani hareket kabiliyeti kazandırıyor.

Kahve falında hapishane girmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annemi hapishane görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kendini hapishanede görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hapishanede ağlamak gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askeri hapishane görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini hapishanede görmek kişinin güzel işler yapacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hapishanede gezmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hapishaneye düşmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, iç açıcı sözlere yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir