AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapishaneye girip çıkmak

Kahve falında hapishaneye girip çıkmak

Kahve falında hapishaneye girip çıkmak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında hapishaneye girip çıkmak gördüyseniz:

  • Deneyimli kimselerin tavsiyelerini dinleyerek önce sıradan işlerinizi düzene sokun.

Kahve falında hapishaneye girip çıkmak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine yorulur.

Kahve falında hapishaneden çıkmak yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annemi hapishane görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında hapishaneye atılmak canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında hapishaneye ziyarete gittiğini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Kahve falında kendini hapishaneden kaçarken görmek şansın yaver gideceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında hapishaneden birini görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hapishanede namaz kılmak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir