Kahve falında taşa takılmak

Kahve falında taşa takılmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşa takılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yanlış değerlendiriyor olabilirsiniz.

Kahve falında tek taş takıldığını görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında taşa takılmak işlerlik kazanıp insanla dolacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tek taş yüzük takıldığını görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tele takılmak özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine altın bilezik takıldığını görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, fesada bulaşacağına işarettir.

Kahve falında evlenip takı takıldığını görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında söz takıldığını görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında takı takıldığını görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir