AnaSayfa / Genel / Kahve falında tele takılmak

Kahve falında tele takılmak

Kahve falında tele takılmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tele takılmak gördüyseniz:

  • Romantik saatler geçirme fırsatını kaçırmanıza neden olabilecek şeyler yaşamamak için kontrolü elinizde tutmalısınız.

Kahve falında dişe tel takıldığını görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlere tel takıldığını görmek işlerini düzene sokacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında tele takılmak bazı kayıplar olabileceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında dikenli tele takılmak sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerine tel takıldığını görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına delalettir.

Kahve falında başkasına yüzük takıldığını görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç dalına takılmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kelepçe takılmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir