AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine altın bilezik takıldığını görmek

Kahve falında kendine altın bilezik takıldığını görmek

Kahve falında kendine altın bilezik takıldığını görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, ibadete ağırlık verileceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendine altın bilezik takıldığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda hareket var.

Kahve falında başkasına altın bilezik takıldığını görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bilezik takıldığını görmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, işinin ehli durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine altın bilezik takıldığını görmek kötüyse düzeleceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında bilezik takıldığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında altın kolye takıldığını görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına rivayet eder.

Kahve falında çeyrek altın takıldığını görmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yarım altın takıldığını görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında üstüne altın takıldığını görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir