AnaSayfa / Genel / Kahve falında takı takıldığını görmek

Kahve falında takı takıldığını görmek

Kahve falında takı takıldığını görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, şansının artacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında takı takıldığını gördüyseniz:

  • Rekabete girmekten çekinmemeniz ortaya çıkacak işlerin kalitesini bozabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında düğünde takı takıldığını görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında evlenip takı takıldığını görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında takı takıldığını görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık oltasına takılmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivene takılmak işlerinin hafifleyeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında örümcek ağına takılmak öfkeli hareketlerde bulunacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sonda takıldığını görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerine kelepçe takıldığını görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir