AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenip takı takıldığını görmek

Kahve falında evlenip takı takıldığını görmek

Kahve falında evlenip takı takıldığını görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlenip takı takıldığını gördüyseniz:

  • Hayatınızı kontrol altında tutabilir, görevlerinizi veya kendinizle ilgili sorumluluklarınızı ihmal etmeyerek düzeni sağlayabilirsiniz.

Kahve falında evlenip takı takıldığını görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde takı takıldığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takı takıldığını görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine altın bilezik takıldığını görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasına altın takıldığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında koluna kelepçe takıldığını görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında para takıldığını görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına işarettir.

Kahve falında düğünde para takıldığını görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, geçim derdinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir