AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz takıldığını görmek

Kahve falında söz takıldığını görmek

Kahve falında söz takıldığını görmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında söz takıldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yeteneklerinizi en iyi şekilde gösterme fırsatları yakalayabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında söz takıldığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında başkasına altın bilezik takıldığını görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynuna altın takıldığını görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eline kelepçe takıldığını görmek mutluluk bulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dikenli tele takılmak aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde altın takıldığını görmek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına yüzük takıldığını görmek başının belaya girmeyeceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında dişe tel takıldığını görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir