AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek taş takıldığını görmek

Kahve falında tek taş takıldığını görmek

Kahve falında tek taş takıldığını görmek zor durumların sona ereceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, dertlerine çare bulacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulur.

Kahve falında tek taş takıldığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kendi kararlarınızı bizzat kendiniz vermelisiniz.

Kahve falında tek taş yüzük takıldığını görmek söz ve yetki sahibi olacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında tek taş takıldığını görmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşa takılmak daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, başarılı ve kazançlı olacağına inanılır.

Kahve falında alyans ve tek taş taktığını görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek taş taktığını görmek içine düşen fesada yeniliceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının parmağında tek taş yüzük görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek taş nişan yüzüğü görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının tek taş yüzük taktığını görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir