AnaSayfa / Genel / Kahve falında takılıp düşmek

Kahve falında takılıp düşmek

Kahve falında takılıp düşmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, iyilik ve güzellik bulacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına işaret eder.

Kahve falında takılıp düşmek gördüyseniz:

  • Belli kararlarınızı, seçimlerinizi veya anlaşmalarınızı etkileyebilecek ani haberler ya da yeni bilgiler ortaya çıkabilir.

Kahve falında taşa takılıp düşmek hastalıklarının biteceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında takılıp düşmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına işaret eder.

Kahve falında ayağı takılıp düşmek köşeye sıkıştıracağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağın takılıp düşmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine işaret eder.

Kahve falında takı dükkanı görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında değerli takı görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında boncuklu takılar görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine işarettir.

Kahve falında takı dükkanına girmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir