AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı takılıp düşmek

Kahve falında ayağı takılıp düşmek

Kahve falında ayağı takılıp düşmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, amaçlarına nail olacağına, büyük adımlar atılacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağı takılıp düşmek gördüyseniz:

  • Evinizde duygusal iniş çıkışlar yaşanabilir.

Kahve falında ayağın takılıp düşmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı takılıp düşmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşa takılıp düşmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına rivayet eder.

Kahve falında takılıp düşmek zenginliğe kavuşacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında ayağı takılıp düştüğünü görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tırnağı düşmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında yüksekten ayaklarının üstüne düşmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının üstüne düşmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, itibar edineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir