AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağın takılıp düşmek

Kahve falında ayağın takılıp düşmek

Kahve falında ayağın takılıp düşmek işlerinin düşeceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında ayağın takılıp düşmek gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamalardan kaçının.

Kahve falında ayağı takılıp düşmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağın takılıp düşmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takılıp düşmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında taşa takılıp düşmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı takılıp düştüğünü görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında ayakların üstüne düşmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, şansının yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında ayaklarının üzerine düşmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında iki ayak üstüne düşmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir