AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş yontmak

Kahve falında taş yontmak

Kahve falında taş yontmak başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında taş yontmak gördüyseniz:

  • Maddi manevi talepleri olan kişiler zamanınızı alıyor olabilir.

Kahve falında taşı yontmak kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında taş yontmak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında tahta yontmak hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında odun yontmak her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç yontmak maddi olanakların artacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin mezar taşını görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının taş attığını görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmağa taşlı yüzük takmak aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir