AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının taş attığını görmek

Kahve falında bir kadının taş attığını görmek

Kahve falında bir kadının taş attığını görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine işarettir.

Kahve falında bir kadının taş attığını gördüyseniz:

  • Şansa bağlı konulardan kazançlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında bir kadının taş attığını görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında köpeğe taş attığını görmek karlı işler yapacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında suya taş attığını görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine taş attığını görmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, donanımlı kılacağına tabir olunur.

Kahve falında denize taş attığını görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında göle taş attığını görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına yorulur.

Kahve falında birinin bana taş attığını görmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında taş atıp cam kırmak aksiliklerin son bulacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir