AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun yontmak

Kahve falında odun yontmak

Kahve falında odun yontmak güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, yeni yerler göreceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında odun yontmak gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmeniz durumunda duygularınızı kontrol edemeyebilirsiniz.

Kahve falında odun yontmak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında ağaç yontmak kazancın düşeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta yontmak gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalet eder.

Kahve falında taşı yontmak zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sürekli bağırıp çağıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında taş yontmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında odun yığını görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında odun kıran görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odun parçası toplamak her konuda şansın yaver gideceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir