AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşı yontmak

Kahve falında taşı yontmak

Kahve falında taşı yontmak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine işarettir.

Kahve falında taşı yontmak gördüyseniz:

  • Hırslı yapınız sizinle aynı yönde düşünen veya ilerleyen kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında taşı yontmak çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına delalettir.

Kahve falında taş yontmak yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına işarettir.

Kahve falında odun yontmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine inanılır.

Kahve falında tahta yontmak sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaç yontmak umutsuz olacağına, üzüleceğine, yanlış adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında bir adam tarafından taşlanmak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine işarettir.

Kahve falında saydam taş görmek maddi açıdan ferahlamaya, çok üst mevkilere geleceğine delalettir.

Kahve falında mavi yüzük taşı görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir