AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan taşımak

Kahve falında yorgan taşımak

Kahve falında yorgan taşımak maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, duygularının karşılığını alamayacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalet eder.

Kahve falında yorgan taşımak gördüyseniz:

  • Çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, gereken zamanlarda desteklenmenize yardımcı olabilir.

Kahve falında sırtında yorgan taşımak sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında yastık yorgan taşımak huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına yorulur.

Kahve falında yorganı sırtında taşımak insanlarla karşı karşıya geleceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yorgan yastık taşımak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yatak yorgan taşımak kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında omuzunda yorgan taşımak yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yorgan taşımak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ipek yorgan görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir