AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş sıçmak

Kahve falında taş sıçmak

Kahve falında taş sıçmak maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine delalettir.

Kahve falında taş sıçmak gördüyseniz:

  • Kendi kafanızda planlar yapmış veya yönergeler oluşturmuş olabilirsiniz.

Kahve falında taş sıçmak bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her yere sıçmak mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına tabir olunur.

Kahve falında kan sıçmak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camiye sıçmak kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında dışarı sıçmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Kahve falında ağzından sıçmak kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında küvete sıçmak haneye dertlerin gireceğine , evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında sokakta sıçmak şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir