AnaSayfa / Genel / Kahve falında küvete sıçmak

Kahve falında küvete sıçmak

Kahve falında küvete sıçmak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, inancını bir kenara atacağına rivayet eder.

Kahve falında küvete sıçmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birilikleriniz değişime uğruyor olabilir.

Kahve falında küvete sıçmak her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına delalet eder.

Kahve falında küvetin içinde su görmek uğradığı zararları telafi edeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında küvette uyumak kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küvette birini görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında boş küvete girmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında küvet temizlemek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küvette balık görmek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine delalet eder.

Kahve falında küvette yatmak kendisine gelemeyeceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir