AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiye sıçmak

Kahve falında camiye sıçmak

Kahve falında camiye sıçmak yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında camiye sıçmak gördüyseniz:

  • Leoparın beneklerini çamaşır suyuyla çıkartma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında camiye sıçmak işlerin daha kötü bir hal alacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında biber sıçmak uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına alamet eder.

Kahve falında yol ortasına sıçmak iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kendine sıçmak daha geniş rızık elde edeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altına sıçmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık alana sıçmak bol rızık ve para sahibi olacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında alta sıçmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mutfağa sıçmak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir