AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışarı sıçmak

Kahve falında dışarı sıçmak

Kahve falında dışarı sıçmak parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dışarı sıçmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseyle dargınsanız barışabilirsiniz.

Kahve falında dışarı sıçmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına delalettir.

Kahve falında yere sıçmak yakaladığı bu şansın garanti olacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine yorulur.

Kahve falında donuna sıçmak yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında odaya sıçmak yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine işaret eder.

Kahve falında üstüne sıçmak sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yol ortasına sıçmak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin evine sıçmak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pantolonuna sıçmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir