AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yere sıçmak

Kahve falında her yere sıçmak

Kahve falında her yere sıçmak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında her yere sıçmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, akrabalar veya komşularla ilişkilerinizde problemler yaşanabilir.

Kahve falında her yere sıçmak gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ortalık yere sıçmak yeni iş kapılarının açılacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında orta yere sıçmak aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yere sıçmak çocuklarının fazla olacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her yerin yeşil olduğunu görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında her yeri gri görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, yürek yakan biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında her yerin karla kaplı olduğunu görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında her yeri beyaz kar görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir