AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul merdiveninden inmek

Kahve falında okul merdiveninden inmek

Kahve falında okul merdiveninden inmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, bir bebek sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında okul merdiveninden inmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler, sanatsal başlıklı konular veya estetik alanlarda davetler, teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında okul merdiveninden inmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine yorulur.

Kahve falında okul merdivenlerinden inmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında okul servisinden inmek falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yürüyen merdivenden inmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek merdiven inmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaygan merdivenden inmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden merdivenle inmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermer merdivenden inmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir