AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip köprüde yürümek

Kahve falında ip köprüde yürümek

Kahve falında ip köprüde yürümek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, başının ağrıyacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ip köprüde yürümek gördüyseniz:

  • En kötüyü düşünmek yerine daha olumlu yaklaşmalısınız.

Kahve falında ip köprüde yürümek ofisteki ağız tadının kaçacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına işarettir.

Kahve falında ipten köprü görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, bir daha kopmayacağına inanılır.

Kahve falında ip köprü görmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köprüden yürümek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine inanılır.

Kahve falında taş köprüde yürümek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köprü üzerinde yürümek kader çarkının kişiden yana döneceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında boğaz köprüsünde yürümek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine inanılır.

Kahve falında köprünün üzerinde yürümek girdiği projelerden zararla çıkacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir