AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprünün üzerinde yürümek

Kahve falında köprünün üzerinde yürümek

Kahve falında köprünün üzerinde yürümek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, eşi ile problemler yaşayacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, azalacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına inanılır.

Kahve falında köprünün üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Özlediğiniz veya sevdiğiniz bir kişiyle daha fazla vakit geçirebilmek amaçlı jestler yapabilirsiniz ya da kendinizi affettirebilirsiniz.

Kahve falında köprü üzerinde yürümek mal mülk kazanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünde yürümek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında ip köprüde yürümek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taş köprüde yürümek işlerin sarpa saracağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta köprüde yürümek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında köprünün üzerinde yürümek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köprüden yürümek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında köprü tamir etmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir