AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden yürümek

Kahve falında köprüden yürümek

Kahve falında köprüden yürümek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, borcunu ödeyeceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köprüden yürümek gördüyseniz:

  • Bazı önemli konulara gereken dikkati vermediğinizi fark edebilirsiniz.

Kahve falında köprü üzerinde yürümek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köprünün üzerinde yürümek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünde yürümek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ip köprüde yürümek bekarlar için güzel bir evliliğe, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında tahta köprüde yürümek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında köprüden yürümek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taş köprüde yürümek sermayesinin çoğalacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köprüden karşıya geçmek kendi işinin patronu olunacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir