AnaSayfa / Genel / Kahve falında taştan köprü görmek

Kahve falında taştan köprü görmek

Kahve falında taştan köprü görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Kahve falında taştan köprü gördüyseniz:

  • Belli konularda genişleme sağlamanıza yardım edecek fikirlerinize destek bulabilir ya da karşınıza çıkan fikirleri destekleyebilirsiniz.

Kahve falında taştan köprü görmek gidilecek yönün belirleneceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taş köprüde yürümek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına yorulur.

Kahve falında köprünün taştığını görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında taş köprüden geçmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında taş köprü görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında mavi köprü görmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıkık köprüden geçmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir köprüde olmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir