AnaSayfa / Genel / Kahve falında döşeme taşı görmek

Kahve falında döşeme taşı görmek

Kahve falında döşeme taşı görmek düşünceli ve dalgın olacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında döşeme taşı gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda işler hızlanabilir ya da bazı fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında döşeme taşı görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında döşemelik kumaş görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına işarettir.

Kahve falında ahşap döşeme görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta döşeme görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulur.

Kahve falında tahta yer döşemesi görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı yerde namaz kılmak çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına rivayet eder.

Kahve falında derede taş görmek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında taş taşımak hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir