AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütü taşırmak

Kahve falında sütü taşırmak

Kahve falında sütü taşırmak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, lüks şekilde yaşayacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sütü taşırmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında sütün taşması görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında süt pişirmek ve taşırmak bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında süt taşmasını görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütünün taştığını görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına inanılır.

Kahve falında süt taşırmak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşmış süt görmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına rivayet eder.

Kahve falında süt taşması görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, fakir çocukları giydireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşan süt görmek işlerinin günden güne azalacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir