AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından taşlanmak

Kahve falında sırtından taşlanmak

Kahve falında sırtından taşlanmak alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtından taşlanmak gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmaya çalışan kişileri belli bir mesafede tutabilirseniz bazı olayları, kursları ya ad mücadeleci bir ortamı faydaya çevirebilirsiniz.

Kahve falında sırtından taşlanmak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine işaret eder.

Kahve falında sırtında taş taşımak istediği oranda da eğleneceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtını kambur görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, parasının ve makamının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının sırtında dövme görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında sırtı terlemek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, onlara doyasıya sarılacağına inanılır.

Kahve falında sırtında döşek taşımak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtının karardığını görmek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğu sırtında taşımak ele geçecek haram mal ve paraya, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir