AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş adam görmek

Kahve falında taş adam görmek

Kahve falında taş adam görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş adam gördüyseniz:

  • Ya da partneriniz yeni maddi kaynaklar bulabilir.

Kahve falında taştan adam görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine inanılır.

Kahve falında taşla adam dövmek işlerinin ağırlaşacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir adam tarafından taşlanmak eşiyle arasına nifak sokulacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında taş adam görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, işindeki verimin artacağına rivayet eder.

Kahve falında taşla adam öldürmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına inanılır.

Kahve falında ezilen adam görmek gülen yüzünün de solacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık adamlar görmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz gömlek giyen adam görmek parasının ve malının artacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir