AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlek giyen adam görmek

Kahve falında beyaz gömlek giyen adam görmek

Kahve falında beyaz gömlek giyen adam görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek giyen adam gördüyseniz:

  • Manipulatif bir kişiyle baş etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında beyaz gömlekli adam görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına yorulur.

Kahve falında beyaz gömlek giyen adam görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, yüksek mevkilere getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gömlek adam görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işarettir.

Kahve falında yeşil gömlekli adam görmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz çizgili gömlek görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz gömlek hediye almak yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, onların başarıları ile gururlanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz gömlek kadın görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz ütülü gömlek görmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir