AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşla adam öldürmek

Kahve falında taşla adam öldürmek

Kahve falında taşla adam öldürmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, itibar edineceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, gelirinden yana memnun olacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşla adam öldürmek gördüyseniz:

  • Plansız şekilde ilerlemek veya daldan dala konmak doğru bir karar olmayabilir.

Kahve falında taşla adam öldürmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taş adam görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine alamet eder.

Kahve falında taştan adam görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir adam tarafından taşlanmak hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına delalettir.

Kahve falında taşla adam dövmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adam öldürdüğünü duymak çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşının adam öldürdüğünü görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla adam öldürmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir