AnaSayfa / Genel / Kahve falında taştan adam görmek

Kahve falında taştan adam görmek

Kahve falında taştan adam görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine inanılır.

Kahve falında taştan adam gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri gruplandırmanız veya klasifiye etmeniz gerekiyor.

Kahve falında taşla adam öldürmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında taşla adam dövmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında bir adam tarafından taşlanmak girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında taştan adam görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taş adam görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına tabir olunur.

Kahve falında yıkanan adam görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eli kelepçeli adam görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah elbiseli adamlar görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir