AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık adamlar görmek

Kahve falında tanıdık adamlar görmek

Kahve falında tanıdık adamlar görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık adamlar gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, sözleşme ya da bağlanması gereken hangi durum varsa hayat bulması için elinizden gelen herşeyi yapmalı, sağlık konularında yapılması gereken şeyleri ihmal etmemeli, yardım gerekiyorsa istemelisiniz.

Kahve falında tanıdığı bir adamla evlenmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, istediği projeleri yapamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık adamlar görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık bir adam görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık adam görmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık yaşlı adam görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı tanıdık adam görmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık adamla konuşmak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığı bir adam görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir