AnaSayfa / Genel / Kahve falında tartışarak ağlamak

Kahve falında tartışarak ağlamak

Kahve falında tartışarak ağlamak yaşama hevesinden olacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına işarettir.

Kahve falında tartışarak ağlamak gördüyseniz:

  • Olası aksilikleri gözünüzde büyütmemeli, olumlu düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında biriyle tartışıp ağlamak öfkeli hareketlerde bulunacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine inanılır.

Kahve falında tartışarak ağlamak en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşlarınla tartıştığını görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tartışan birilerini görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, maaşının artacağına delalet eder.

Kahve falında babasıyla tartıştığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşiyle tartıştığını görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tartışan birini görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tartışma yaşamak hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, yoksulluğa tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir