AnaSayfa / Genel / Kahve falında tartışma yaşamak

Kahve falında tartışma yaşamak

Kahve falında tartışma yaşamak yeni hobiler edinileceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tartışma yaşamak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili haberlere tam olarak doğrulanana kadar inanmamalısınız.

Kahve falında tartışma yaşamak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşle tartıştığını görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle tartışıp ayrılmak mutlu günler göreceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneyle tartıştığını görmek sağlığının da yerine geleceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tartıştığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tartışan birini görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasıyla tartıştığını görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına delalet eder.

Kahve falında komşusuyla tartıştığını görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir