AnaSayfa / Genel / Kahve falında tartışan birilerini görmek

Kahve falında tartışan birilerini görmek

Kahve falında tartışan birilerini görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, istenmeyen olayların olacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, yapılan planların alt üst olacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tartışan birilerini gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz üşütme ile gelen hastalıklara açıksınız.

Kahve falında tartışan birilerini görmek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında birileriyle tartıştığını görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında birilerinin tartıştığını görmek büyük ferahlık yaşayacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında birilerini tartışırken görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında bir erkekle tartıştığını görmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle tartışıp ağlamak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, kazancın katbekat arttırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kocayla tartıştığını görmek hayatını yoluna sokacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında akrabalarla tartıştığını görmek yeni bir çevre edinileceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir