AnaSayfa / Genel / Kahve falında tartışan birini görmek

Kahve falında tartışan birini görmek

Kahve falında tartışan birini görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tartışan birini gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlarla uğraşırken düşük profil çizmenizde fayda var.

Kahve falında arkadaşıyla tartıştığını görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında küs olduğun biriyle tartıştığını görmek fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin biriyle tartıştığını görmek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tartışan çift görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tartışma yapmak yokluğa, darlığa düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının tartıştığını görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşıyla tartıştığını görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyle tartıştığını görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir