AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarınla tartıştığını görmek

Kahve falında arkadaşlarınla tartıştığını görmek

Kahve falında arkadaşlarınla tartıştığını görmek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarınla tartıştığını gördüyseniz:

  • Sizi uzun zamandan beri aramayan birisinin ortaya çıkması mümkündür.

Kahve falında arkadaşıyla tartıştığını görmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşıyla tartıştığını görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşlarınla tartıştığını görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının tartıştığını görmek akıllı adımlar atacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında biriyle tartışıp ağlamak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle tartıştığını görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine tabir olunur.

Kahve falında iki kişinin tartıştığını görmek dertlerine derman bulacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ağız tartışması yapmak başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir