AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşiyle tartıştığını görmek

Kahve falında kardeşiyle tartıştığını görmek

Kahve falında kardeşiyle tartıştığını görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kardeşiyle tartıştığını gördüyseniz:

  • Belli ki, birlikte yaşadığınız ya da yakın çevrenizden bazı kişiler sarayın yönetimini ele geçirmeye çalışıyor.

Kahve falında kardeşle tartıştığını görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine yorulur.

Kahve falında kardeşiyle tartıştığını görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinle tartıştığını görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına alamet eder.

Kahve falında birini tartışırken görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kocasıyla tartıştığını görmek işlerini büyüteceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına yorulur.

Kahve falında başkalarının tartıştığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birilerini tartışırken görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğun biriyle tartıştığını görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, elindeki işi rayına oturtacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir